>

Întrebări și răspunsuri

Aici găsești răspuns pentru fiecare întrebare legată de site-ul DauViata.ro

Cum pot ajuta o mamă?

Mai întâi te înregistrezi pe site aici. După înregistrare vei primi datele de contact ale unei mame aflate în situație de avort.

Cu ce pot ajuta mama?

Noi recomandăm un ajutor lunar de minim 300 lei timp de minim 12 luni. În funcție de nevoile mamei, o poți ajuta în cele mai diverse moduri (ex: lapte praf, hăinuțe, scutece, mâncare, etc).

Cum îi ofer ajutorul?

În cazul în care nu îi poți oferi personal ajutorul îi poți transfera bănuții prin transfer bancar, poștă, etc. Poți de asemenea cumpăra bunuri online cu cardul personal care ulterior vor fi livrate direct mamei.

De unde știu că mama este însărcinată într-adevar?

Sfatul nostru este ca imediat după primirea datelor de contact ale mamei să îi ceri acesteia să îți trimită dovezi ale sarcinii (rezultate analize, adeverință medic de familie, o poză cu testul de sarcină pus langă un obiect ales de dvs, etc). Atenție, sunt persoane care vor să beneficieze de ajutor deși nu sunt însărcinate, așa că vă sfătuim să vă asigurați că spun adevărul! Rezultatele online sunt cele mai concludente (MedLife, Sanavita, Hiperdia) pentru că aveți acces și dvs la ele dacă cereți asta.

Cum pot fi ajutată?

Primul pas este să vă înregistrați aici. De îndată ce se oferă cineva să ajute îi vom trimite datele tale de contact. Îți vom trimite și ție datele de contact ale persoanei care vă va ajuta.

Cu ce pot fi ajutată?

Noi cerem celor care vor să ajute un ajutor lunar de minim 300 lei timp de minim 12 luni. În funcție de nevoile tale, poți sugera alte metode de ajutor (ex: lapte praf, hăinuțe, scutece, mâncare, etc).

Dacă persoana care mă ajută este din altă zonă a țării?

Te sfătuim să vorbești cu persoana care te va ajuta. Îți poate transfera bănuții prin transfer bancar, poștă, etc. De asemenea îți poate cumpăra online cu cardul bunuri, pe care ți le poate trimite prin curier/poștă.

Am o întrebare/sugestie legată de site

Ne poți contacta prin telefon sau email. Datele de contact le poți găsi aici.

Întâmpin o problemă/eroare pe site

Ne poți contacta prin telefon: 0751 477 302 sau email: office@dauviata.ro.